Vlaamse Zaalvoetbalbond West-Vlaanderen sluit seizoen nu al af

Gezien de bijzondere omstandigheden naar aanleiding van het COVID-19 VIRUS en gezien reeds meerdere sporthallen besloten en of gemeld hebben om de deuren gesloten te houden tot eind april heeft de het P.C. West-Vlaanderen beslist om alle resterende zaalvoetbalwedstrijden van het seizoen 2019-2020 van zowel de provinciale competitie, beker van West-Vlaanderen en liga wedstrijden niet meer te laten plaatsvinden.

Voor het huidige seizoen zullen de huidige rangschikkingen beschouwd worden als beëindigd en zullen er geen kampioentitels toegekend worden. Het stijgen van ploegen naar een hogere afdeling en of het eventueel dalen van ploegen naar lagere reeksen zal afhangen van de beslissing van het P.C. West-Vlaanderen, in mei of juni.

In de loop van volgende maand krijgen alle clubs de inschrijvingsformulieren voor het seizoen 2020-2021. De inschrijvingsdatum blijft behouden op 1 juni 2020 en het P.C. West-Vlaanderen rekent erop dat iedere club deze formulieren tijdig zal invullen en opsturen naar het provinciaal secretariaat. “Uitzonderlijke gebeurtenissen vergen uitzonderlijke maatregelen en het P.C. West-Vlaanderen is ervan overtuigd dat iedereen zich kan vinden in deze uitzonderlijke maar tijdige beslissing van het P.C. West-Vlaanderen”, zo klinkt het.

(ACR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.