Vijf op zes voor Team Bushido op eigen boksgala in Wevelgem

Het Ultimate Contest vond plaats in de Porseleinhallen. © GH
Redactie KW

Op het Ultimate Contest in de Porseleinhallen, georganiseerd door het Bissegemse Team Bushido, wonnen zaterdagavond 5 van de 6 Bushido-leden hun kamp. Conan ‘The Hunter’ Saelens had zelfs een dubbele reden om te vieren.

Anton Toye kampte zijn eerste grote kickbokswedstrijd. De nieuwkomer in C-klasse haalde het met sterk benenwerk in drie rondes van zijn uitdager. Ook Axana Depypere (13) bokste alweer sterk. Axana had slechts anderhalve ronde nodig om haar opponente tot opgave te dwingen.

Bij de profs trad Conan Saelens aan. ‘The Hunter’ kroonde zich vorig jaar in B-klasse tot Europees kampioen bij de -72 kilogram. Saelens greep de zege, na diskwalificatie van zijn tegenstander door een reeks onreglementaire trappen. “Ik had graag mijn kamp uitgevochten, zonder jurytussenkomst. Jammer voor het publiek, maar de beslissing van de jury moet je accepteren.”

Vlak na zijn kamp verraste Conan iedereen, en vooral zijn vriendin Aurelie Mulier, toen hij haar in de ring een huwelijksaanzoek deed. “Het is prachtig om dit voor al mijn kennissen en vrienden te kunnen doen”, aldus de Moorselenaar.

(GH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier