Vanomobil MTB Team uit Deerlijk is klaar voor 2020

Het Vanomobil Mountainbike Team is klaar voor 2020. © foto DRD
Redactie KW

In de imposante showroom van hoofdsponsor Vanomobil Deerlijk werd het Vanomobil Mountainbike Team voor het komende seizoen 2020 voorgesteld.

“Het team ging in 2006 van start met acht renners”, verduidelijkt Ignace Coudron. “Vandaag, in 2020, mag het zich profileren als een van de grootste mountainbiketeams van België. Na al die jaren is Vanomobil nog altijd de trouwe hoofdsponsor. Welgeteld 41 renners zullen in 2020 de Vanomobil-kleuren verdedigen en om prijzen strijden bij zowel de jeugd, de elites als bij de masters.”

Dat het vrouwenwielrennen in de lift zit, weerspiegelt zich in de samenstelling van het team. Niet enkel bij de heren, maar ook bij de dames en de kinderen treden meerdere Vlaamse en provinciale kampioenen op uit de rangen van het Vanomobil MTB Team. Nieuw in 2020, zijn de renners die zullen deelnemen aan het veldrijden en er zo moeten voor zorgen dat het Vanomobil MTB Team het hele jaar in beeld gebracht wordt.”

“De renners zullen zich niet enkel laten gelden in de Belgische competitie maar ook op internationale bodem, in een variatie aan buitenlandse wedstrijden en in de 3Nationscup. Resultaten zijn belangrijk bij het Vanomobil Mountainbike Team maar het familiale karakter van dit team is, net als bij Vanomobil, de allergrootste troef“, rondt Ignace Coudron af.

(DRD/ foto DRD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier