TTC Drive partner van Dienst Sport voor tafeltennis voor 55-plussers

TTC Drive staat open voor alle leeftijden. Trainer Rudy Van Aken staat tweede van rechts. © (Foto FRO)
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

TTC Drive werd, samen met 14 clubs, uitverkoren om naast jeugd ook senioren, letterlijk en figuurlijk, aan de slag te krijgen rond de tafel. Voorzitter Jacques Denys is zo fier als een gieter.

“Als club werden we beloond voor ons werk op alle fronten. Samen met 14 andere clubs werden we uitverkoren door Sport Vlaanderen en de VTTL en mogen we fungeren als testclub voor het project +55. Vanaf donderdag 2 september starten we ermee, van 10 tot 11.30 uur. Beginnelingen, nieuwkomers maar ook mensen met tafeltennis ervaring zijn welkom.”

“Rudy Van Aken is onze ervaren vedette trainer, die naast de jeugd +12, ook de 55-plussers zal begeleiden en bijsturen waar het nodig is. Uiteraard zal rekening gehouden worden met individuele lichaamsconditie en talenten.”

“De dienst Sport Oostende verleent zijn medewerking aan het project. Andere partners zijn steeds welkom. Na 5 sessies (een 8-beurtenkaart van de dienst Sport of een 5-beurtenkaart van TTC Drive) kunnen de deelnemers aan het project aansluiten bij TTC Drive Oostende club, onze sympathieke club, die amusement biedt voor jong en minder jong.”

De aansluiting kost 100 euro all-in per jaar. Verzekering, een wedstrijdshirt en toegang tot de vele dagen trainingen in de club, zijn inbegrepen. Meer info: www.ttcdriveoostende.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier