TTC Drive Oostende nodigt uit: Vier Zomertornooien, TTC Doubles en TTC Teams

De nieuwe sportzaal van TTC Drive Oostende, naast de Mister V-Arena op de Schorre.© (Foto FRO)
De nieuwe sportzaal van TTC Drive Oostende, naast de Mister V-Arena op de Schorre.© (Foto FRO)
Redactie KW

TTC Drive kan, dankzij de versoepelingen, deze zomer uitpakken met drie evenementen. In juli staan vier nationale zomercriteria op het programma, in augustus volgen het internationaal TTC Drive Dubbeltornooi en de TTC Teams Davis Cup.

De nationale zomertornooien zijn gepland op de vier zaterdagen van juli, in Zaal Mister V, Sportparklaan 6 te Oostende. Op 3, 10, 17 en 24 juli, aanvang om 12u., worden telkens 120 deelnemers toegelaten. Er wordt gespeeld in poules op 20 tafels. De winnaar van de poule gaat door naar de finaleronde, met rechtstreekse uitschakeling. De prijsuitdeling is voorzien om 23u. Inschrijven kost €7. Info via www.zomercriteria.be .

TTC Drive Oostende organiseert op vrijdag 13 augustus ook het internationaal dubbeltornooi, TTC Drive Oostende Doubles. Inschrijven kost €7 per persoon. Er worden 64 deelnemers toegelaten. op tien tafels. De eerste ronde wordt betwist in acht poules van 4, best of 5. Uit veiligheidsredenen wordt gevraagd dat de deelnemers een negatieve test kunnen voorleggen.

Op zaterdag 14 augustus volgt de TTC Team Davis Cup. Inschrijven kost €7 euro per persoon. Er worden 64 deelnemers aanvaard, die spelen in poules van 4, telkens twee enkels en één dubbel. De winnaars per poule gaan door naar de A-finales. Alle andere ploegen spelen verder in de B-finale. De prijsuitdeling is voorzien in de vooravond. Ook hier wordt uit veiligheidsredenen een negatieve corona-test gevraagd. Info via www.ttcdrive . oostende.be . (FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier