TTC Drive Doubles 2021: Dochter voorzitter Denys verliest halve finale

De eerste drie duo’s van de ITT Doubles 2021 met links voorzitter Jacques Denys en rechts Nadia Denys en secretaris Rainer Verhoest. © (Foto FRO)
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

TTC Drive Oostende organiseert dit weekend twee nationale tornooien: de IIT Doubles op vrijdag en de ITT Davis Cup op zaterdag Vrijdag waren er dertig deelnemers uit heel Vlaanderen. Nederlanders en Fransen haakten op het laatst af wegens corona veiligheidsmaatregelen.

Na de spannende schiftingen in poules speelden de winnaars de A-finales. Alle andere duo’s speelden de B-finales. Uiteindelijk werd het toernooi gewonnen door het Brusselse ALPA-duo Rodrigue Jamin /Valentin Laroche (beiden B0). Ze klopten in de A- finale hun Molenbeekse tegenstanders, Darius Priwer/William Verstappen (B6). Opvallend was de sterke prestatie en de mooie derde plaats van het dames duo Nadia Denys/Anka Van Den Berghe. Beide dames zijn aangesloten bij Rooigem. Nadia Denys is ook lid van TTC Drive en is de dochter van Jacques Denys, voorzitter van TTC Drive en organisator van het internationaal tornooi weekend.

In de B-finale ging de zege naar de Roeselaarse dubbel, David Roels/Nick Beernaert. Op zaterdag (in poules) en zondag (finales A & B) wordt de ITT Davis Cup gespeeld, met finale om 14u, prijsuitdeling om 16u., gevolgd door een gezellige bbq voor de leden van TTC Drive.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier