TTC And Leie Lauwe verliest zwaar van Poolse topploeg

Tafeltennis And Leie Lauwe verliest van Gdansk uit Polen Het Team van And-Leie was niet opgewassen tegen de sterke ploeg van Afwis Gdansk uit Polen. Op de foto links de Polen met Fevenc Piotr, Daniel Ail en Jakob Krawczyk, Rechts voor TTC And Leie Lauwe Bob Devos, Kurt Kind, Beau Devos en Sara Devos. © WO
Redactie KW

In de eerste wedstrijd van de ITT Europacup tegen Awfis Gdansk uit Polen werd TTC Ande-Leie zoals verwacht zwaar in het verlies gespeeld. De Polen met de nummers één, drie en vijf in hun ranking moesten slechts één spel uit handen geven.

De eerste drie wedstrijden verliepen spannend. Telkens wisten zowel Beau als Bob Devos na een eerste set verlies terug op gelijke hoogte te klimmen, maar daar beef het bij. De verrassing kwam van de 14-jarige Sara Devos die zowaar haar tegenstrever Fevenc Piotr met 3-1 wist te kloppen.

Het dubbelspel tussen Kurt Kind/Bob Devos en Jakob Krawczyk/Daniel Ais ging dan weer met 0-3 naar de Polen, waardoor de veer brak bij de thuisploeg en de bezoekers op hun elan konden verder gaan. Het werd uiteindelijk 1-6.

De volgende opdracht is op verplaatsing naar het Duitse TSV Mersenburg en daar moet gewonnen worden wil men de eerste ronde overleven.

(WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier