"Beste sporter, supporter, medewerker en sponsor. We kondigden eerder aan om op 7 april uitsluitsel te geven of onze wedstrijdeditie van 2020 met de coronacrisis al of niet kan doorgaan. De beslissing is gevallen: de Poco Loco Roeseltriatlon verhuist naar juni 2021. Onder voorbehoud van goedkeuring wordt dat zondag 6 juni 2021. We hopen op begrip voor onze beslissing", liet TriatlonTeam Roeselare dinsdagavond laat via sociale media weten.

"We hebben deze beslissing genomen in het belang van de veiligheid van elke deelnemer, supporter en medewerker aan onze wedstrijd. Daarnaast weten we dat de voorbereiding van onze deelnemers door de actuele crisis op zijn minst grondig verstoord is. Niemand komt graag half of onvoorbereid aan de start. Onze wedstrijd staat of valt met de beschikbaarheid van partners en medewerkers. De huidige stand van zaken biedt ons onvoldoende garanties om onze wedstrijd logistiek georganiseerd te krijgen, wetende dat meer dan 150 vrijwilligers het beste van zichzelf geven om van de Poco Loco Roeseltriatlon een feest te maken. De voorinschrijvingen liepen als een trein tot op het moment dat de coronacrisis uitbrak."

Inschrijvingsgeld: drie keuzes

"Wie het inschrijvingsgeld betaalde, krijgt een bericht van onze partner Kraftman Chrono Timing. Je wordt uitgenodigd om een keuze te maken via een digitaal formulier. Je kan kiezen om je inschrijving meteen te laten overzetten naar de volgende editie. Dat bespaart ons veel onnodig administratief werk. Beslis je om niet deel te nemen aan de editie 2021, dan kan je inschrijvingsgeld terugbetaald worden, na aftrek van 2 euro verwerkingskosten. Je kan er ook voor kiezen je inschrijvingsgeld niet terug te vragen, maar te schenken aan het project Lance, waartoe onze wedstrijd zich geëngageerd heeft. Gun onze partner Kraftman Chrono Timing even de tijd om dat rond te krijgen."

TriatlonTeam Roeselare laat zijn 10-jarige bestaan niet onopgemerkt voorbij gaan en nodigde Marc Herremans uit voor een exclusieve infoavond voor zijn leden., foto SM
TriatlonTeam Roeselare laat zijn 10-jarige bestaan niet onopgemerkt voorbij gaan en nodigde Marc Herremans uit voor een exclusieve infoavond voor zijn leden. © foto SM

"Wij hopen jullie met evenveel enthousiasme in juni 2021 te mogen verwelkomen op de Poco Loco Roeseltriatlon. Traditioneel vindt onze wedstrijd door op de eerste zondag van juni. Wij stellen nu alles in het werk om voor 6 juni 2021 de vereiste toelatingen aan te vragen bij de autoriteiten. We danken onze naamsponsor Poco Loco, die zonder enige aarzeling de schouders steekt onder onze editie van 2021."

"We weten dat we ook Lance Alleweireld, die aan de spierziekte van Duchenne lijdt, en zijn team moeten teleurstellen. Maar we bekijken het positief en gunnen hen een vruchtbaar extra voorbereidingsjaar om in 2021 - met nog meer goesting - voor de dag te komen met een meer dan bijzondere prestatie. Tot slot, dank aan de sponsors die beslist hebben hun engagement voor 2020 sowieso voor 2021 te behouden. Zij kunnen alvast vanaf nu al rekenen op de exposure van hun engagement die reikt tot over juni 2021."

"Beste sporter, supporter, medewerker en sponsor. We kondigden eerder aan om op 7 april uitsluitsel te geven of onze wedstrijdeditie van 2020 met de coronacrisis al of niet kan doorgaan. De beslissing is gevallen: de Poco Loco Roeseltriatlon verhuist naar juni 2021. Onder voorbehoud van goedkeuring wordt dat zondag 6 juni 2021. We hopen op begrip voor onze beslissing", liet TriatlonTeam Roeselare dinsdagavond laat via sociale media weten."We hebben deze beslissing genomen in het belang van de veiligheid van elke deelnemer, supporter en medewerker aan onze wedstrijd. Daarnaast weten we dat de voorbereiding van onze deelnemers door de actuele crisis op zijn minst grondig verstoord is. Niemand komt graag half of onvoorbereid aan de start. Onze wedstrijd staat of valt met de beschikbaarheid van partners en medewerkers. De huidige stand van zaken biedt ons onvoldoende garanties om onze wedstrijd logistiek georganiseerd te krijgen, wetende dat meer dan 150 vrijwilligers het beste van zichzelf geven om van de Poco Loco Roeseltriatlon een feest te maken. De voorinschrijvingen liepen als een trein tot op het moment dat de coronacrisis uitbrak.""Wie het inschrijvingsgeld betaalde, krijgt een bericht van onze partner Kraftman Chrono Timing. Je wordt uitgenodigd om een keuze te maken via een digitaal formulier. Je kan kiezen om je inschrijving meteen te laten overzetten naar de volgende editie. Dat bespaart ons veel onnodig administratief werk. Beslis je om niet deel te nemen aan de editie 2021, dan kan je inschrijvingsgeld terugbetaald worden, na aftrek van 2 euro verwerkingskosten. Je kan er ook voor kiezen je inschrijvingsgeld niet terug te vragen, maar te schenken aan het project Lance, waartoe onze wedstrijd zich ge├źngageerd heeft. Gun onze partner Kraftman Chrono Timing even de tijd om dat rond te krijgen.""Wij hopen jullie met evenveel enthousiasme in juni 2021 te mogen verwelkomen op de Poco Loco Roeseltriatlon. Traditioneel vindt onze wedstrijd door op de eerste zondag van juni. Wij stellen nu alles in het werk om voor 6 juni 2021 de vereiste toelatingen aan te vragen bij de autoriteiten. We danken onze naamsponsor Poco Loco, die zonder enige aarzeling de schouders steekt onder onze editie van 2021.""We weten dat we ook Lance Alleweireld, die aan de spierziekte van Duchenne lijdt, en zijn team moeten teleurstellen. Maar we bekijken het positief en gunnen hen een vruchtbaar extra voorbereidingsjaar om in 2021 - met nog meer goesting - voor de dag te komen met een meer dan bijzondere prestatie. Tot slot, dank aan de sponsors die beslist hebben hun engagement voor 2020 sowieso voor 2021 te behouden. Zij kunnen alvast vanaf nu al rekenen op de exposure van hun engagement die reikt tot over juni 2021."