Tornooileiding TC Rumbeke tevreden

Het tennisseizoen loopt stilaan op zijn einde en in TC Rumbeke konden nog de laatste punten gesprokkeld worden voor het criterium. Met 258 inschrijvingen is de organisatie uiterst tevreden.

De finalisten bij de Dames 3 Leonie Cornilly en Margaux Vannieuwenhuyze. © AV

Heel wat thuisspelers waagden ook hun kans en Piet Hoornaert zegevierde in de reeks EH 35 3. Calos Pype en Stefaan Demees moesten het onderspit delven in de finale. Er staan nog twee finales gepland, in EH 6 staat er zelfs een volledig thuisduel op het programma met Gregory Hermans tegen Mathis De Brabandere. Ook Joost Demeyere staat in de finale in de reeks EH 45 3, dit tegen Kris Leyseele van T.C. Zedelgem.

Op de foto herkennen we Leonie Cornilly en Margaux Vannieuwenhuyze, die het tegen elkaar opnamen in de reeks Enkel Dames 3. Leonie Cornilly haalde het met 6/1 en 7/6 (5). Speler van het tornooi werd het jeugdig talent van KGTC Zwevegem Abid Marwan (C +15/5 ) die zowel zegevierde in Enkel Heren 2 als in Enkel Heren 3.

Uitkijken in de komende weken naar de Masters in het enkel- en dubbelcriterium die plaatsvinden in respectievelijk Ghistelehof Sportcomplex en TC Roeselare.

(AV – foto AV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.