Top vijf in hoogste afdeling mannenkrachtbal wint wedstrijd

Inter Assebroek had heel wat last met een moedig en herschikt Ichtegem. © JVH
Redactie KW

In de hoogste afdeling van het mannenkrachtbal kon de top vijf hun wedstrijd winnen. Nummer vijf, Inter Assebroek, had echter heel wat last met een moedig en herschikt Ichtegem, dat het met één puntje verschil versloeg (21-20).

In de tweede afdeling kent Male nu al zeven punten voorsprong op het tweede geklasseerde Ingelmunster, dat verrassend verloor van Halle (19-25), terwijl Male met 16-28 ging winnen bij Aalst.

Bij de vrouwen stond de topper tussen de twee Oost-Vlaamse teams Baasrode en Buggenhout op het programma. Leider Sint-Michiels, dat met 33-15 won ban Beitem, hoopte op een gelijkspel, maar uiteindelijk won de kampioen toch met 23-21. Baasrode kent nu twee punten minder dan Sint-Michiels. Buggenhout volgt op vier punten van de Bruggelingen, zodat ze uitgeschakeld lijken voor de titel. De andere topper tussen Dudzele en Male werd door het meer ervaren team gewonnen. Male speelde een verstandige wedstrijd en won verdiend met 15-24. Ook de wedstrijd tussen Ichtegem en Heist was een thriller dat met het kleinste verschil gewonnen werd door de thuisploeg (20-19).

(JVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier