‘Thuismatch’ voor Ben Ali op vierde Ingelmunsters Boksgala

Meulebenaar Hakim Ben Ali (links) bokste op kerstdag nog in Izegem en is straks ook in Ingelmunster van de partij. (Foto Bart) © VDB
Lode Blomme

Innocent Anyanwu – Maidin Elgarni is op zaterdag 6 februari de hoofdkamp, maar het is ook uitkijken naar de kamp tussen Meulebekenaar Hakim Ben Ali en Mouhamed Sder. Daarnaast staan in Ingelmunster nog drie elite- en zes amateurkampen op het programma.

Het Ingelmunsters Boksgala, traditioneel de eerste zaterdag van februari, is intussen aan de vierde editie toe. Ook nu slaagden de organisatoren Peter Kerkhof en Marnix en Wouter Dujardin van vzw WPM-Promotions erin een mooie affiche samen te stellen. Naast de amateurkampen met boksers van het plaatselijke BC Monteyne en Deco Boxing Team, BC Warre (Gistel) en BC Respect (Lauwe) zijn er zes elitekampen.

De eerste profkamp gaat tussen de jonge Faroukh Kourbanov en de ervaren Fransman Aurelien Lecocq. Ook Sheldon Moore – Igor Faniyan en Ayoub Nefzi – Arnaud Dimidschtein kunnen interessante kampen worden, maar het is toch vooral uitkijken naar Hakim Ben Ali, die als Meulebekenaar in Ingelmunster een thuismatch speelt tegen Mouhamed Sder en naar de hoofdkamp tussen Innocent Anyanwu en Maidin Elgarni, waarbij die laatste Andrea Carbonello vervangt, die verstek moet geven na een ongeval.

Nog staan- en zitplaatsen

Het Ingelmunsters Boksgala gaat op 6 februari van start om 19.15 uur. Alle viptickets zijn intussen de deur uit, maar er zijn nog een 300-tal zitplaatsen en tal val staanplaatsen. beschikbaar. Meer info pop www.boksgla-ingelmunster.blogspot.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.