Tijdens de shakedown kunnen de wagens getest worden, om dan vrijdag te starten in de Ypres Rally, editie 54. Ook werd de Qualifying gereden, waarbij alle toppers aan de start stonden. De uitslag is bepalend voor de keuze van de startpositie.

Thierry Neuville reed de snelste tijd, Vincent Verschueren volgde op 1 seconde en 8 duizendste en de derde tijd was voor de winnaar van vorig jaar, Kevin Abbring. Hij had vooraf de snelste tijd gereden en moet tijdens de Qualifying iets meegemaakt hebben, want hij verloor 7,115 seconde op Neuville.

(EF)

Tijdens de shakedown kunnen de wagens getest worden, om dan vrijdag te starten in de Ypres Rally, editie 54. Ook werd de Qualifying gereden, waarbij alle toppers aan de start stonden. De uitslag is bepalend voor de keuze van de startpositie.Thierry Neuville reed de snelste tijd, Vincent Verschueren volgde op 1 seconde en 8 duizendste en de derde tijd was voor de winnaar van vorig jaar, Kevin Abbring. Hij had vooraf de snelste tijd gereden en moet tijdens de Qualifying iets meegemaakt hebben, want hij verloor 7,115 seconde op Neuville.(EF)