Tennisclub TC Gaverkasteel Deerlijk schittert in tornooi van Zwevegem

Het tennistornooi van KGTC Zwevegem werd een succes voor verschillende deelnemers van TC Gaverkasteel. © (Foto DRD)
Redactie KW

Het tennistornooi van KGTC Zwevegem werd een meevaller voor verschillende deelnemers van tennisclub TC Gaverkasteel. Vijf Deerlijknaren konden de finale bereiken en daarvan gingen er vier met de hoogste eer lopen.

Nick Opbrouck en Dries Depla haalden het in de hoogste reeks tot 140 punten van het heren dubbel met 7-7 en 6-0 van Gauthier Van Ryckeghem en Carl Van Hautte. Eerder hadden ze ook al het tornooi in Waregem op hun naam geschreven. Dieter Van Outreyve en Nicolas Vanwijnberghe wonnen de finale in de reeks heren dubbel tot 15 punten. Julie Ronse werd in de klasse dames enkel tot 30 punten. De eindstrijd in enkel heren tot 30 punten werd een compleet Deerlijks onderonsje. TC Gaverkasteel-voorzitter Ward Vandemaele haalde het daarin van Claude Winne.

Ondanks de aanmoediging van heel wat Deerlijkse supporters verloor zanger-auteur-presentator Niels Destadsbader samen met Mathieu Lecluyse de finale in de reeks heren dubbel tot 90 punten. Nu taverne-bistro Gaverkasteel weer de deur heeft geopend, beginnen er bij TC Gaverkasteel plannen te rijpen om volgend jaar weer met een eigen tennistornooi uit te pakken.

(DRD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier