TC Polderblomme zet orgelpunt achter 10e Cavatornooi

TC Polderblomme heeft op zaterdag 28 juli een punt gezet achter een uiterst geslaagde editie van zijn jaarlijkse Cavatornooi. Nagenoeg 400 deelnemers namen het tegen mekaar op in 13 reeksen maar meer nog dan op het sportieve element legde voorzitter Stijn Catrysse zaterdag de nadruk op de vele vrijwilligers, die het tornooi veertien dagen in goede banen leidden.

De winnaars, finalisten en organisatoren van het 10e Cavatornooi. © MM

De troeven van het Cavatornooi zijn na tien edities genoegzaam bekend: een stevige organisatie, lekker eten (met een dagelijks wisselend aanbod) en een ronduit gezellige sfeer. TC Polderblomme zet dit jaar voor het eerst een legertje vrijwilligers in voor de uitbating van het clubhuis. Dezelfde vrijwilligers brachten de voorbije 14 dagen ook het Cavatornooi tot een goed einde. Tot grote tevredenheid van voorzitter Stijn Catrysse en bewondering van sportschepen Rudy Claus, die aanwezig tekende op de prijsuitreiking.

Het 10e Cavatornooi werd er een met veel zon, goed tennis en dankzij de lange, zwoele avonden heel wat napraten over verloren en gewonnen punten. Ook de naar gewoonte feestelijke slotavond was een voltreffer. Na de prijsuitreiking mocht coverband Out of Service het Cavatornooi afsluiten met een twee uur durend concert.

Vooraf werd TC Blankenberge in de bloemen gezet. De buren uit Blankenberge waren met 45 deelnemers de best vertegenwoordigde club op het Cavatornooi, na organisator TC Polderblomme. Thuisspeelster Caroline Burssens was dan weer de meest productieve deelnemer met 3 overwinningen in DD5, DD6 en DG7. Charlotte Tuyckom en Nathan Vandenbussche, allebei ook lid van TC Polderblomme, verzamelden twee reekszeges.

De winnaars

Winnaar DD 5: Caroline Bursens en Annelies Terwecoren.

Winnaar DD 6: Caroline Burssens en Charlotte Tuyckom

Winnaar DD 7: Nathalie Boterberge en Inge Waelkens

Winnaar DD 8: Ilse Decuyper en Charlotte Tuyckom

Winnaar DG 10: Inge De Waele en Gilbert Lanckriet

Winnaar DG 6: Julie De Maerteleire en Ronny Leblon

Winnaar DG 7: Caroline Bursens en Peter Huygens

Winnaar DG 8: Isabelle De Jaeger en Ludo Reusens

Winnaar DG 9: Katelijne Van Vlaenderen en Pascal Staelens

Winnaar DH 6: Gert Mazereel en Pieter Penninck

Winnaar DH 7: Bram Larock en Nathan Vandenbussche

Winnaar DH 8: Nathan Vandenbussche en Luc Vandenbussche

Winnaar DH 9: Peter De Knop en Tony Van Wonterghem

(MM – foto MM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.