Door het coronavirus worden alle evenementen tot en met 3 april afgelast. Het bestuur van de Tieltse Automobiel Club heeft beslist om ook de TAC Rally, weliswaar gepland de week na deze periode, uit te stellen en op zoek te gaan naar een andere datum.

Er zijn hier verschillende redenen voor. Op de rally zijn er minstens 5 noodartsen en een 20-tal verplegers en hulpverleners nodig. Deze worden ingezet voor de algemene gezondheid en moeten dus niet extra belast worden. Ook wil de organisatie een verdere verspreiding van het virus tegengaan en is de kans groot dat periode waarin evenementen afgelast worden zal worden verlengd. Voorts willen ze verdere onkosten en grote verliezen vermijden.

De Tieltse Automobiel Club is al in gesprek met de RACB, de collega's van de SPA-rally en de promotor van het Belgisch kampioenschap om een andere datum op de kalender te kunnen bepalen.

Door het coronavirus worden alle evenementen tot en met 3 april afgelast. Het bestuur van de Tieltse Automobiel Club heeft beslist om ook de TAC Rally, weliswaar gepland de week na deze periode, uit te stellen en op zoek te gaan naar een andere datum.Er zijn hier verschillende redenen voor. Op de rally zijn er minstens 5 noodartsen en een 20-tal verplegers en hulpverleners nodig. Deze worden ingezet voor de algemene gezondheid en moeten dus niet extra belast worden. Ook wil de organisatie een verdere verspreiding van het virus tegengaan en is de kans groot dat periode waarin evenementen afgelast worden zal worden verlengd. Voorts willen ze verdere onkosten en grote verliezen vermijden.De Tieltse Automobiel Club is al in gesprek met de RACB, de collega's van de SPA-rally en de promotor van het Belgisch kampioenschap om een andere datum op de kalender te kunnen bepalen.