T.T.C. And Leie Lauwe verliest nipt van D.T. Berbourg

Tafeltennis And Leie Lauwe verliest nipt van D.T. Berbourg uit Luxemburg. Het Team van And-Leie was niet opgewassen tegen de sterke ploeg van uit Luxemburg. Op de foto voor TTC And Leie Lauwe coach Bob Devos, Kurt Kind, Beau Devos en Sara Devos. © (Foto WO)
Redactie KW

Na een uiterst spannende wedstrijd in het Groot-Hertogdom Luxemburg verloor T.T.C. And Leie Lauwe in het kader van de Europabeker Tafeltennis met 4-3 van Berbourg. Daarmee zijn ze uitgeschakeld en mag de Luxemburgse ploeg naar de halve finale in Sardinië.

Na het verlies met 11-8 van Sara Devos bracht haar broer Beau de stand weer in evenwicht. Kurt Kind kon daarna tegen alle verwachtingen in een 1-2 voorsprong bewerken. Sara en Beau Devos dubbelden dan, maar moesten de zege met 3-2 aan de thuisploeg laten.

Sara Devos zette daarna Tom Scholtes, jeugdkampioen van Luxemburg, probleemloos opzij zodat Kurt Kind voor de zware opgave stond de finalepartij te spelen. Na vier matchballen en een ware thriller won de Luxemburger Luc Michely uiteindelijk met 15-13. Vooral omdat ze beter weerwerk boden dan verwacht werd tegen de nummer vier in Luxemburg was de ontgoocheling van het verlies bij T.T.C And Leie zeer groot.

(WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier