Succesvolle eerste wedstrijdweekend voor recreatieve toestelturners Vaste Vuist Lauwe

Onderaan van links naar rechts: Jelke Van Meenen, Quincy Bisschop, Aya Zahafi, Elle Breine en Riene Vandenbulcke. Midden vlnr Lily-May Mommerency, Josephine Berth, Zaineb Hilami, Simon Berth, Giselle Maes, Annelle Dewever en Eleonara Vanglabeke. Bovenaan van links naar rechts: provincieraadslid Martine Vanryckeghem, Schepen stad Menen Eddy Lust, Voorzitter Vaste Vuist Dries Defossez en topsportgymnaste Cindy Vandenhole. © Sportgroep Vaste Vuist Lauwe vzw
Redactie KW

De eerste gymfedwedstrijd toestelturnen recre@ D-niveau was een schot in de roos voor Sportgroep Vaste Vuist Lauwe. De sportclub nam deel aan de eerste wedstrijd van het seizoen met zo’n 25-tal deelnemers.

In totaal deden 197 gymnasten uit Vlaanderen mee aan de wedstrijd. De gymnasten van Vaste Vuist behaalden bijna in alle categorieën (dames en heren) goud. Wanneer een gymnast boven een bepaald puntenaantal scoort, ontvangen zij een gouden medaille en zijn ze geselecteerd voor de provinciale finale. Op enkele gymnasten na, behaalden de meeste reeds een gouden plak en een ticket voor de finale. De trainers kijken tevreden terug op een geslaagde wedstrijddag.