Succes dwingt Ostend Padel Club tot ledenstop, uitbreiding voorzien voorjaar 2021

Nu padel en golf zowat de enige twee sporten zijn die tijdens deze tweede lockdown met meerdere samen mogen gespeeld worden, is de stormloop op de padelclubs nog groter geworden. Ostend Padel Club is ‘een slachtoffer’ van dat succes: met zes terreinen en 750 leden ziet de club zich genoodzaakt een ledenstop in te voeren.

Manu Beuselinck en Vanessa Brysse. © JLO

Voorzitter Manu Beuselinck: “Natuurlijk doet het deugd en geeft het een warm gevoel jong en oud te zien padel spelen met vrienden of in gezinsverband. Net daarom voelen we ons verplicht om een ledenstop in te voeren: om de speelgelegenheid voor al onze leden hoog te houden. De meeste leden staan gemiddeld drie keer per week op het terrein. Als lid kan je drie reservaties tijdens de dag en twee reservaties tijdens de piekuren vastleggen, en dit drie weken vooruit. Niet-leden en gastspelers worden beperkt tot één reservatie. De plaatsen van leden die langdurig geblesseerd zijn of hun abonnement niet vervangen, kunnen – al dan niet tijdelijk – door nieuwe gezichten worden ingenomen. Voor kandidaat-leden is er een wachtlijst, volgens datum van inschrijving via de infofiche op onze website.”

“We hebben nog plaats voor maximaal vijf nieuwe terreinen. Nu zijn we bezig met plannen voor drie, al dan niet overdekt. We mikken daarvoor op het voorjaar van 2021.”

(JLO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.