Na lang beraad heeft het bestuur van FC Ter Mote beslist om eind juni geen kermisactiviteiten te organiseren vanwege het coronavirus: dus spijtig genoeg geen aperitiefconcert, geen memorial Wilfried Uittenhove en geen kubbtornooi, maar voor de stratenloop is het bestuur van FC Ter Mote zeer creatief geweest. Dit jaar zal de stratenloop gedeeltelijk virtueel verlopen. In juni krijg je een maand lang de tijd om individueel en op een veilige manier een zo goed mogelijke tijd neer te zetten op een 4 kilometer lang parcours doorheen het dorpscentrum. Je kiest zelf of je één of drie rondjes loopt om aan de 4 of de 12 km te komen. Registreer je pogingen via Strava of een andere loop-app en voeg deze twee hashtags toe aan je activiteit: #stratenloopRuddervoorde2020 en #8020.

Elke prestatie kan je vervolgens bij FC Ter Mote registreren. Je kan zoveel pogingen registreren als je wil, per geregistreerde activiteit vragen we wel 5 euro. Onder alle geregistreerde activiteiten zullen we begin juli drie waardebonnen van 50 euro verloten. Per registreerde activiteit heb je kans op één waardebon. Die waardebon kan je besteden bij de lokale handelaars die de editie van 2019 hebben gesponsord. Lopers hebben dus nog een maand de tijd om te trainen en alvast het parcours te verkennen. Op maandagmorgen 1 juni openen we het formulier om de pogingen te registreren.

Ook nieuw is dat we alle inschrijvingsgeld van de stratenloop aan het woonzorgcentrum Ter Luchte schenken, voor de aankoop van mondmaskers of ander beschermingsmateriaal.

(GST)

Na lang beraad heeft het bestuur van FC Ter Mote beslist om eind juni geen kermisactiviteiten te organiseren vanwege het coronavirus: dus spijtig genoeg geen aperitiefconcert, geen memorial Wilfried Uittenhove en geen kubbtornooi, maar voor de stratenloop is het bestuur van FC Ter Mote zeer creatief geweest. Dit jaar zal de stratenloop gedeeltelijk virtueel verlopen. In juni krijg je een maand lang de tijd om individueel en op een veilige manier een zo goed mogelijke tijd neer te zetten op een 4 kilometer lang parcours doorheen het dorpscentrum. Je kiest zelf of je één of drie rondjes loopt om aan de 4 of de 12 km te komen. Registreer je pogingen via Strava of een andere loop-app en voeg deze twee hashtags toe aan je activiteit: #stratenloopRuddervoorde2020 en #8020.Elke prestatie kan je vervolgens bij FC Ter Mote registreren. Je kan zoveel pogingen registreren als je wil, per geregistreerde activiteit vragen we wel 5 euro. Onder alle geregistreerde activiteiten zullen we begin juli drie waardebonnen van 50 euro verloten. Per registreerde activiteit heb je kans op één waardebon. Die waardebon kan je besteden bij de lokale handelaars die de editie van 2019 hebben gesponsord. Lopers hebben dus nog een maand de tijd om te trainen en alvast het parcours te verkennen. Op maandagmorgen 1 juni openen we het formulier om de pogingen te registreren.Ook nieuw is dat we alle inschrijvingsgeld van de stratenloop aan het woonzorgcentrum Ter Luchte schenken, voor de aankoop van mondmaskers of ander beschermingsmateriaal.(GST)