Toyota domineerde de kwalificaties, met de pole voor de Brit Mike Conway en de Japanner Kamui Kobayashi, en de tweede plek voor de Zwitser Sébastien Buemi en de Japanner Kazuki Nakajima. De Russen Egor Orudzhev en Sergey Sirotkin volgden. Vandoorne strandde samen met de Rus Vitaly Petrov op de vijfde plaats, op twee seconden van de pole.

Martin, met Britse ploegmaat Alexander Lynn, greep in de GTE-Pro net naast de pole. De Britten Andy Priaulx en Harry Tincknell kaapten uiteindelijk de eerste plaats weg met een verschil van 67 duizendsten.

(BELGA)

Toyota domineerde de kwalificaties, met de pole voor de Brit Mike Conway en de Japanner Kamui Kobayashi, en de tweede plek voor de Zwitser Sébastien Buemi en de Japanner Kazuki Nakajima. De Russen Egor Orudzhev en Sergey Sirotkin volgden. Vandoorne strandde samen met de Rus Vitaly Petrov op de vijfde plaats, op twee seconden van de pole.Martin, met Britse ploegmaat Alexander Lynn, greep in de GTE-Pro net naast de pole. De Britten Andy Priaulx en Harry Tincknell kaapten uiteindelijk de eerste plaats weg met een verschil van 67 duizendsten.(BELGA)