De Rumbekenaar strandde op het circuit in Diriyah op 0.276 van de Brit Alexander Sims (BMW I Andretti), die met 1:14.563 de toptijd noteerde. De Nederlander Nyck de Vries, teamgenoot van Stoffel Vandoorne, was goed voor de derde tijd (op 0.366).

"P2 in onze eerste kwalificatiesessie van het seizoen! De hele ploeg heeft uitstekend gepresteerd en Nyck de Vries ook. Nu moeten we er alles uithalen", reageerde Vandoorne. Jérôme D'Ambrosio (Mahindra Racing), de tweede Belg in het deelnemersveld, eindigde als zesde in de kwalificaties op 0.976 van Sims.

Het Formule E-kampioenschap voor elektrische wagens is toe aan de zesde editie. Vandaag (vrijdagnamiddag) en zaterdag staan in Diriyah meteen twee races op het programma.

(Belga)

De Rumbekenaar strandde op het circuit in Diriyah op 0.276 van de Brit Alexander Sims (BMW I Andretti), die met 1:14.563 de toptijd noteerde. De Nederlander Nyck de Vries, teamgenoot van Stoffel Vandoorne, was goed voor de derde tijd (op 0.366)."P2 in onze eerste kwalificatiesessie van het seizoen! De hele ploeg heeft uitstekend gepresteerd en Nyck de Vries ook. Nu moeten we er alles uithalen", reageerde Vandoorne. Jérôme D'Ambrosio (Mahindra Racing), de tweede Belg in het deelnemersveld, eindigde als zesde in de kwalificaties op 0.976 van Sims.Het Formule E-kampioenschap voor elektrische wagens is toe aan de zesde editie. Vandaag (vrijdagnamiddag) en zaterdag staan in Diriyah meteen twee races op het programma.(Belga)