De Formule E-piloot krijgt er een BR1-prototype van SMP Racing ter beschikking, waarmee hij begin komende maand ook start in de 6 uur van Spa-Francorchamps (4 mei). In eigen land is Vandoorne dan de vervanger van de Nieuw-Zeelander Brendon Hartley bij de Russische renstal, in Le Mans vervangt hij niemand minder dan Jenson Button. "Ik heb beslist om wat meer tijd bij mijn zwangere verloofde te spenderen", gaf Button als reden. "Het feit dat Toyota zowat onklopbaar is, maakte het wat makkelijker om de beslissing te nemen."

De 27-jarige Vandoorne krijgt de Russische voormalige F1-piloot Vitaly Petrov en diens landgenoot Mikhail Aleshin als ploegmaats bij SMP Racing.

(BELGA)

De Formule E-piloot krijgt er een BR1-prototype van SMP Racing ter beschikking, waarmee hij begin komende maand ook start in de 6 uur van Spa-Francorchamps (4 mei). In eigen land is Vandoorne dan de vervanger van de Nieuw-Zeelander Brendon Hartley bij de Russische renstal, in Le Mans vervangt hij niemand minder dan Jenson Button. "Ik heb beslist om wat meer tijd bij mijn zwangere verloofde te spenderen", gaf Button als reden. "Het feit dat Toyota zowat onklopbaar is, maakte het wat makkelijker om de beslissing te nemen." De 27-jarige Vandoorne krijgt de Russische voormalige F1-piloot Vitaly Petrov en diens landgenoot Mikhail Aleshin als ploegmaats bij SMP Racing.(BELGA)