Stijn Desmet wordt volgend kampioenschap trainer van Jong Male VV

Stijn Desmet verlaat Jong Male niet. © JPV
Redactie KW

In een persbericht kondigt voorzitter Guido Vandille van Jong Male VV aan dat Martin Monbaliu als trainer na dit kampioenschap zal worden opgevolgd door Stijn Desmet.

Huidige trainer Martin Monbaliu doet het lopende seizoen uit, maar het mandaat wordt voor volgend seizoen niet verlengd. Voorzitter Guido Vandille: “Na vier mooie en succesvolle jaren, maar ook uit bezorgdheid van het extra jaartje te veel, gekoppeld met de vraag naar vernieuwing, heeft de raad van bestuur besloten om de samenwerking na het huidige seizoen niet meer te verlengen. Wij zijn Martin uiterst dankbaar voor zijn engagement, inzet, deskundigheid en resultaat. Dit wordt hopelijk, zelfs zeer waarschijnlijk, bekroond met een deelname aan de eindronde. Misschien wel een onverwachte promotie naar 2de Provinciale. Vanaf volgend seizoen zal Stijn Desmet, nu trainer bij SVV Damme, het mandaat bij ons overnemen. Wij wensen beide betrokken trainers heel veel succes en voetbalplezier.”

Stijn Desmet sloot zich aan als speler bij SVV Damme, maar kon wegens herniaproblemen de huidige competitie niet meer afwerken. Hij is definitief de trainersweg ingeslagen en wordt de laatste trainer in de geschiedenis van SVV Damme, dat fusioneert met KFC Moerkerke.

(JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier