Het vernieuwde parcours van de slalom lokte alvast een 50 tal piloten richting Kuurne die het sinds deze morgen elf uur tegen elkaar opnemen. Grootste pechvogel van de dag is ongetwijfeld piloot Frederik De Clercq die al na een paar meters diende op te geven nadat zijn versnellingspook van zijn Lacost afkraakte.

Andere namen uit de rallywereld die deze morgen aan de start kwamen waren onder meer Kurt Boone, Serge Dumortier, Manolito Verhaeghe en Frank Caby. Wie de winnaar wordt van de zesde slalom van Kuurne kennen we deze avond omstreeks 18.00 uur.

Wie een bezoekje wil brengen komt er gratis in.

(BRU)

Het vernieuwde parcours van de slalom lokte alvast een 50 tal piloten richting Kuurne die het sinds deze morgen elf uur tegen elkaar opnemen. Grootste pechvogel van de dag is ongetwijfeld piloot Frederik De Clercq die al na een paar meters diende op te geven nadat zijn versnellingspook van zijn Lacost afkraakte. Andere namen uit de rallywereld die deze morgen aan de start kwamen waren onder meer Kurt Boone, Serge Dumortier, Manolito Verhaeghe en Frank Caby. Wie de winnaar wordt van de zesde slalom van Kuurne kennen we deze avond omstreeks 18.00 uur.Wie een bezoekje wil brengen komt er gratis in.(BRU)