Het West-Vlaamse duo ging in de categorie Duo Mix voor volwassenen de strijd aan tegen verschillende buitenlandse koppels en won uiteindelijk de finale tegen de Oostenrijkers Horak-Rejzek. Het was een van de weinige keren dat Ryan Lodens zonder zijn oudere broer Ian naar een internationaal tornooi trok. Die vertoeft momenteel op de Filippijnen om samen met zijn moeder hun land van herkomst te verkennen en na vele jaren familie te ontmoeten.

In Medemblik was de Belgische delegatie jiujitsu overigens goed voor zeventien medailles, waarvan acht keer goud.

Ryan Lodens en Marion Decrop en Ian Lodens en Charis Gravensteyn nemen op 27 en 28 april deel aan de Paris Open 2019. Opnieuw een international tornooi, een grand slam enkel voor volwassenen waar er punten kunnen verdiend worden voor de wereldranking die op zich mee kunnen tellen voor een selectie aan de World Games in 2021.

(ACR)

Het West-Vlaamse duo ging in de categorie Duo Mix voor volwassenen de strijd aan tegen verschillende buitenlandse koppels en won uiteindelijk de finale tegen de Oostenrijkers Horak-Rejzek. Het was een van de weinige keren dat Ryan Lodens zonder zijn oudere broer Ian naar een internationaal tornooi trok. Die vertoeft momenteel op de Filippijnen om samen met zijn moeder hun land van herkomst te verkennen en na vele jaren familie te ontmoeten.In Medemblik was de Belgische delegatie jiujitsu overigens goed voor zeventien medailles, waarvan acht keer goud.Ryan Lodens en Marion Decrop en Ian Lodens en Charis Gravensteyn nemen op 27 en 28 april deel aan de Paris Open 2019. Opnieuw een international tornooi, een grand slam enkel voor volwassenen waar er punten kunnen verdiend worden voor de wereldranking die op zich mee kunnen tellen voor een selectie aan de World Games in 2021. (ACR)