De Renties Ypres Rally is de zesde wedstrijd van het Kampioenschap van België en het grootste rallyevenement van ons land. Zoals al eerder bevestigd, zal ook het British Rally Championship eind juni weer te gast zijn in Ieper.

De Renties Ypres Rally wordt dan wel gerreden op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni, maar het spektakel begint al op donderdag 25 juni met de Qualifying Stage en Shakedown. De Ypres Historic Rally wordt eveneens op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni verreden, met een shakedown op woensdag 24 juni. "Het parcours ligt al quasi volledig vast, maar daarover binnenkort meer", aldus de organisatoren.

De Renties Ypres Rally is de zesde wedstrijd van het Kampioenschap van België en het grootste rallyevenement van ons land. Zoals al eerder bevestigd, zal ook het British Rally Championship eind juni weer te gast zijn in Ieper.De Renties Ypres Rally wordt dan wel gerreden op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni, maar het spektakel begint al op donderdag 25 juni met de Qualifying Stage en Shakedown. De Ypres Historic Rally wordt eveneens op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni verreden, met een shakedown op woensdag 24 juni. "Het parcours ligt al quasi volledig vast, maar daarover binnenkort meer", aldus de organisatoren.