Provinciaal Criterium Leeftijdsreeksen groot succes voor tafeltennissers, TTC Zandvoorde pakt zes keer goud in Roeselare

foto FRO
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

Het provinciaal criterium leeftijdsreeksen was weer succesvol voor TTC Zandvoorde. De bloeiende club met 98 leden en 17 ploegen in competitie, pakte liefst zes van de twaalf beschikbare titels, plus een aantal ereplaatsen.

Bij de meisjes preminiemen ging de zege naar Cato Verleye (TTCZ), voor Hannah Coene (TTC Wenduine) en bij de miniemen meisjes won Lotte Nuyttens (TTCZ), voor Irina Deslyper (TTC Wenduine).

De meisjes cadetten en juniores speelden samen in één reeks en de titel ging ook naar TTC Zandvoorde. Cadet Manoe Labaere (D0) won voor junior Eva Desmet (Meulebeke) en haar ploegmaat Chelsy Lisabeth. In de aparte reeks juniores meisjes, zonder cadet Labaere, won Eva Desmet (Meulebeke), voor Chelsy Lisabeth (TTCZ). Gwenny Verstuyf werd vierde. Bij de jongens preminiemen stond Aaron Decroos op het hoogste schavotje. Hij versloeg Branko Callemin en Kris Gombosuren (beiden TTC Drive Oostende) voor de eerste plaats. Vedran Sinnaeve pakte de vijfde plaats.

Bij de jongens miniemen, met een zege voor Louis Lemaire (TTC Wenduine), viel Louis Verleye juist naast het podium met een vierde plaats.

De jongens kadetten speelden in twee poules van vijf. In de spannende finales pakte Oostendenaar Milan Dekeyzer (TTCZ) het goud voor Nand Vynckier (TTC Wielsbeke) en Joran Werner (TTC Oostduinkerke). Thomas Neyt (TTCZ) moest vrede nemen met de vierde plaats.

Bij de juniores werd in drie poules van vijf spelers gespeeld. In de eindrangschikking viel Tiebe Petit (TTCZ) ook nipt naast het podium. De zege was voor Fabian Werner (C0 – TTC Oostduinkerke).

Oostendenaar Milan Dekeyzer (14) pakte de titel bij de cadetten. “Ik ben al zes jaar lid van TTC Zandvoorde. Het is mijn vijfde overwinning op rij in het provinciaal criterium van de leeftijdsreeksen. Ik zal, samen met ploegmaat Manoe Labaere, deelnemen aan het BK dubbel gemengd.” (FRO)

Op vrijdag, van 19.30 tot 21 uur, is er wekelijks training voor +12-jarigen bij TTC Zandvoorde

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.