Oostends padeltornooi in een mum van tijd volzet

De tweede editie van het Vieux Jeu tornooi was nog voor de start een schot in de roos. Het grootste padel- en tennistornooi van de kust hoopt volgend seizoen zijn inschrijvingsmogelijkheden te verdubbelen.

De familie Seurynck zet haar schouders onder het tornooi. V.l.n.r.: Vic Seurynck, Estelle Seurynck, Claudia Storme en Sven Seurynck.

Het fashionlabel ‘Vieux Jeu’ van Claudia Storme boekte al na één seizoen de nodige successen. Vooral hun eigen tennis- en padeltornooi kon op heel wat meeval rekenen. Vooral de randanimatie die door foodtrucks, dj’s en een exclusief optreden van Sliek De Zeesterre werd ingevuld, gaf het tornooi ook voor de modale toeschouwer extra glans. “In navolging wilden we zeker met een tweede editie uitpakken. Het is het enige tornooi in eigen land waar we onze schouders willen onderzetten. Met onze nieuwe lijn van het label zitten we internationaal zowat over de hele wereld, zoals in Amerika, Rusland, Finland en noem maar op. Hier werken we met de plaatselijke horeca om de randanimatie te verzorgen. Van Maribello over De Basin, Sabor d’O, General Stores, Dunes Gin, Sam Lams… De meeste van deze uitbaters spelen zelf mee in de poules. Zij zorgen voor een authentieke Spaanse salsasfeer die heel aanstekelijk en zuiders is. Net als vorig jaar werd er meer dan eens een dansje gedaan zowel op als naast het terrein”, zegt Claudia Storme. Het padeltornooi loopt nog tot en met zondag. Het tennisgebeuren heeft nog een week langer om alle wedstrijden te plannen.

“Heel wat spelers spelen zowel padel als tennis. Natuurlijk speelt men om te winnen, maar toch horen we maar al te graag dat de sfeer minstens even belangrijk is. Mijn gezin bestaat zelf uit vier fanatieke padelspelers die al enkele weken naar dit tornooi uitkijken. Voor ons blijft dit een ideale manier om de voeling met onze eigen clubleden en vrienden uit omliggende clubs te behouden. Ik denk dat heel OPC ingeschreven is, maar ook in het Brugse en de andere kustgemeentes tellen we heel wat deelnemers. Natuurlijk kruipen deze zware dagen wel in de kleren, maar we willen er zelf zo goed en veel mogelijk bij zijn. Er is tevens een stand met Vieux Jeu-kledij op de site. We zorgen ook voor een heel uitgebreide prijzentafel”, besluit Claudia Storme.

(JLO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.