Willem, quarterback en aanvoerder van de ploeg, blikt tevreden terug op een geslaagde match. "Het was absoluut geen foutloze match maar we vochten en we wonnen met 23-32. Israël was dan ook niet de eerste de beste maar een topper in de aanloop naar het EK."

De winst is binnen, al was die allesbehalve vanzelfsprekend. "Het is van begin tot einde vechten geweest", gaat hij verder. "In de slotfase zorgde onze ijzersterke defense tot 2 keer toe voor punten, want ons uiteindelijk naar de overwinning bracht."

Na winst volgt een viering maar meteen ook een nieuwe voorbereiding. "Binnen 3 weken staat een nieuwe kwalificatiematch op het programma" sluit Willem af. "In het Limburgse Beringen spelen we dan tegen Hongarije. Op dit ogenblik staan de Belgian Barbarians op de eerste plaats in onze poule, het spreekt voor zich dat we die plaats graag willen houden."

Willem, quarterback en aanvoerder van de ploeg, blikt tevreden terug op een geslaagde match. "Het was absoluut geen foutloze match maar we vochten en we wonnen met 23-32. Israël was dan ook niet de eerste de beste maar een topper in de aanloop naar het EK." De winst is binnen, al was die allesbehalve vanzelfsprekend. "Het is van begin tot einde vechten geweest", gaat hij verder. "In de slotfase zorgde onze ijzersterke defense tot 2 keer toe voor punten, want ons uiteindelijk naar de overwinning bracht."Na winst volgt een viering maar meteen ook een nieuwe voorbereiding. "Binnen 3 weken staat een nieuwe kwalificatiematch op het programma" sluit Willem af. "In het Limburgse Beringen spelen we dan tegen Hongarije. Op dit ogenblik staan de Belgian Barbarians op de eerste plaats in onze poule, het spreekt voor zich dat we die plaats graag willen houden."