MC Avanti trekt finaleweekends VJMO en MCLB op gang

Komend weekend organiseert MC Avanti een eerste van drie finaleweekends. © Foto Kurt
Redactie KW

In het weekend van 10 en 11 september vindt het jaarlijkse motorcrossweekend van MC Avanti in Lichtervelde plaats. Voor de derde maal vinden deze plaats langs de Oude Bruggeweg 39.

Traditiegetrouw is dit het eerste luik van drie finaleweekends van de VJMO en MCLB. Op zaterdag zijn er extra reeksen voor pitbikes en streekpiloten. Op zondag zijn er de finales voor nieuwelingen A, B en Open en de zijspannen A en B.

Lichterveldse titel?

Bij de Lichterveldse piloten is het op zaterdag uitkijken naar Lewis Wybo, Seth Priem en Cisse Haelewyn. Bij een dubbele reekszege kan Seth Priem, zoon van Manuel Priem, zich tot Belgisch kampioen kronen.

De sfeer zal er ook ’s avonds nog extra ingebracht worden met een rockfeestje in de feesttent. Omwille van de finales zijn er aangepaste uurschema’s en starten de trainingen om 7.45 uur. Zaterdag kan je inschrijven van 8.15 tot 9.45 uur voor VJMO en voor de specials van 10.30 tot 11.30 uur.

Op zondag kan je vanaf 7 uur inschrijven voor de wedstrijd en dit tot ten laatste 8.45 uur. De verplichte trainingen starten omwille van de finales vanaf 7.45 uur. Na officiële oefeningen starten de reeksen omstreeks 10.15 uur. De inkomprijs voor het ganse weekend (vanaf 14 jaar) bedraagt 14 euro. (BV)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.