Maité Carlier vaarde een zesde en een zevende plaats in de twee eerste races. Emma Plasschaert die in de eerste race met een zestiende plaats genoegen moest nemen, behaalde een derde stek in de tweede race.

In de tussenstand prijkt Maité Carlier op de zevende plaats. Emma Plasschaert is vijftiende. Aan de leiding staat de Nederlandse Maxime Jonker die beide races won.

In de Laser Standard-klasse prijkt Wannes Van Laer na de eerste dag op de 44ste plaats. Hij zeilde een elfde en een 23ste plaats in de races.

(PR)

Maité Carlier vaarde een zesde en een zevende plaats in de twee eerste races. Emma Plasschaert die in de eerste race met een zestiende plaats genoegen moest nemen, behaalde een derde stek in de tweede race. In de tussenstand prijkt Maité Carlier op de zevende plaats. Emma Plasschaert is vijftiende. Aan de leiding staat de Nederlandse Maxime Jonker die beide races won.In de Laser Standard-klasse prijkt Wannes Van Laer na de eerste dag op de 44ste plaats. Hij zeilde een elfde en een 23ste plaats in de races.(PR)