Loop de Ostend Night Run individueel en help het goede doel

De start van de jeugdreeksen van de Ostend Night Marathon vorig jaar. Dit jaar geen zo'n taferelen. © foto FRO
Redactie KW

De MetaRelax Ostend Night Run kan dit jaar, door COVID-19, niet doorgaan zoals gepland.

Maar niet getreurd. Organisator Rotary Oostende ter Streep engageert zich om, in samenwerking met haar hoofdsponsor Metagenics en Movement, ook in 2020 jouw loophonger te stillen.

Iedereen kan indivueel het parcours (7, 14 of 21 kilometer) lopen tussen 1 oktober en 1 november. Daarbij gaat 1 euro per gelopen kilometer naar het goede doel.

Hoe deelnemen?

Deelnemen is gratis, doe je individueel en is op eigen risico. Om deel te nemen heb je wel een Strava-account nodig die je gratis kunt downloaden via de App Store of Google Play. Maak een Strava-account aan en zoek de club ‘Ostend Night Run’. Sluit je erbij aan.

Start jouw Strava-opname aan de start/finishlijn in het Maria Hendrikapark. Volg het parcours en stop de opname niet vroegtijdig. Tip: zorg ervoor dat je toestel een goed GPS-signaal gevonden heeft alvorens te starten. Vergeet zeker niet om je run na aankomst op te slaan.

Elke traject is een segment op Strava. Wanneer jouw Strava het juiste parcours registreert, is je deelname officieel. Registraties via toestellen die gekoppeld zijn aan Strava (Polar, Garmin) zijn ook geldig.

Voor meer info: Toerisme Oostende – info@visitoostende.be.

(FRO/ foto FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier