Op de sportsite De Pluimen werd alles in gereedheid gebracht om van deze editie een succes te maken. Er werd voor randanimatie gezorgd, er staat onder andere een klimmuur opgesteld, springkastelen, een dj zorgt voor muzikale omlijsting. Kortom: deze veldloop is geëvalueerd naar een belevingsloop.

Vorig jaar had men het over een recordeditie met maar liefst 261.884 deelnemers. Deze Diksmuidse editie verbreekt dit record met maar liefst 306.046 deelnemers ofwel 40.000 meer dan vorig jaar. De Scholenveldloop, georganiseerd door Sport Vlaanderen samen met MOEV staat open voor alle leerlingen van het lager en secundair onderwijs. Er werd ook heel wat aandacht besteed aan het toegankelijk maken voor mensen met een beperking, zodat ook zij van het sporten kunnen genieten.

(ACK)

Op de sportsite De Pluimen werd alles in gereedheid gebracht om van deze editie een succes te maken. Er werd voor randanimatie gezorgd, er staat onder andere een klimmuur opgesteld, springkastelen, een dj zorgt voor muzikale omlijsting. Kortom: deze veldloop is geëvalueerd naar een belevingsloop. Vorig jaar had men het over een recordeditie met maar liefst 261.884 deelnemers. Deze Diksmuidse editie verbreekt dit record met maar liefst 306.046 deelnemers ofwel 40.000 meer dan vorig jaar. De Scholenveldloop, georganiseerd door Sport Vlaanderen samen met MOEV staat open voor alle leerlingen van het lager en secundair onderwijs. Er werd ook heel wat aandacht besteed aan het toegankelijk maken voor mensen met een beperking, zodat ook zij van het sporten kunnen genieten.(ACK)