Op het circuit van Interlagos reed Hamilton in zijn Mercedes 1:07.281. Sebastian Vettel was in zijn Ferrari tweede met 1:07.374. De traagste tijd kwam zaterdag op naam van Stoffel Vandoorne (McLaren-Renault). Hij liet in Brazilië 1:09.601 noteren, meer dan twee seconden trager dan Hamilton. Vandoorne werd zo meteen uitgeschakeld, net als zijn Spaanse ploegmakker Fernando Alonso, die in 1:09.402 de op twee na traagste was in de buurt van Sao Paulo.

Bij de piloten is Hamilton al langer zeker van de wereldtitel, maar bij de constructeurs staat er wel nog iets op het spel. Daar heeft Mercedes in het klassement een voorsprong van 55 punten op Ferrari.

(Belga)

Op het circuit van Interlagos reed Hamilton in zijn Mercedes 1:07.281. Sebastian Vettel was in zijn Ferrari tweede met 1:07.374. De traagste tijd kwam zaterdag op naam van Stoffel Vandoorne (McLaren-Renault). Hij liet in Brazilië 1:09.601 noteren, meer dan twee seconden trager dan Hamilton. Vandoorne werd zo meteen uitgeschakeld, net als zijn Spaanse ploegmakker Fernando Alonso, die in 1:09.402 de op twee na traagste was in de buurt van Sao Paulo.Bij de piloten is Hamilton al langer zeker van de wereldtitel, maar bij de constructeurs staat er wel nog iets op het spel. Daar heeft Mercedes in het klassement een voorsprong van 55 punten op Ferrari.(Belga)