Aan het evenement namen 64 spelers deel. Marat Benoit (Keep Fit Wevelgem) greep de titel bij de Heren B. Bij de Heren A was er een zilveren medaille voor Lowie Delbeke uit Roeselare.

De West-Vlaamse dames hadden iets meer succes met een eerste plaats voor Laura Deruyck uit Kuurne bij de Dames B. Zij eindigde voor Marie Van Riet uit Knokke-Heist die tweede werd. Een tweede plaats was er ook voor Marie-Amélie Callebaut (Waregem Squash). Anouk Feys (Ostend Squash) moest bij de Dames A afzeggen wegens ziekte.

(ACR)

Aan het evenement namen 64 spelers deel. Marat Benoit (Keep Fit Wevelgem) greep de titel bij de Heren B. Bij de Heren A was er een zilveren medaille voor Lowie Delbeke uit Roeselare.De West-Vlaamse dames hadden iets meer succes met een eerste plaats voor Laura Deruyck uit Kuurne bij de Dames B. Zij eindigde voor Marie Van Riet uit Knokke-Heist die tweede werd. Een tweede plaats was er ook voor Marie-Amélie Callebaut (Waregem Squash). Anouk Feys (Ostend Squash) moest bij de Dames A afzeggen wegens ziekte.(ACR)