Blommaert maakte het nieuws bekend in een bericht op Instagram. "Na dit seizoen, dat door ziekte en blessureleed heel moeilijk begon, moeten we tot het besluit komen dat Annika en ik samen geen sportieve toekomst meer hebben. Ik vind het jammer maar heb vrede met de beslissing en wens haar alleen het beste."

Blommaert en Hocke eindigden begin 2018 tijdens de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang als zestiende. Het EK in januari in Minsk misten ze door ziekte. Vorige maand traden ze wel aan op het WK in Saitama. Daar werd het duo veertiende. Hoe de sportieve toekomst van de 27-jarige Blommaert er zal uitzien, is nog afwachten.

(BELGA)

Blommaert maakte het nieuws bekend in een bericht op Instagram. "Na dit seizoen, dat door ziekte en blessureleed heel moeilijk begon, moeten we tot het besluit komen dat Annika en ik samen geen sportieve toekomst meer hebben. Ik vind het jammer maar heb vrede met de beslissing en wens haar alleen het beste."Blommaert en Hocke eindigden begin 2018 tijdens de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang als zestiende. Het EK in januari in Minsk misten ze door ziekte. Vorige maand traden ze wel aan op het WK in Saitama. Daar werd het duo veertiende. Hoe de sportieve toekomst van de 27-jarige Blommaert er zal uitzien, is nog afwachten. (BELGA)