Vervisch, die uitkomt voor het Belgische Comtoyou Racing, startte vanop de derde plaats en kwam halfweg aan de leiding na een gevecht met de Oostenrijker Timo Scheider (Honda). Hij kon die koppositie ook vasthouden en zo een eerste zege in de FIA WTRC boeken. Scheider werd tweede, de Fransman Yvan Muller (Hyundai) derde.

Denis Dupont (Audi) kwam als vijftiende over de streep.

Later op de dag ging de winst in de derde en laatste race in Macau naar de Argentijn Esteban Guerrieri (Honda) voor de Brit Rob Huff (Volkswagen) en de Hongaar Norbert Michelisz (Hyundai). Dit keer moest Vervisch tevreden zijn met de dertiende plaats, waarmee hij twee posities beter deed dan Dupont.

De wereldtitel is voor de Italiaan Gabriele Tarquini (Hyundai). Vervisch eindigt als negende, Dupont is zestiende.

(Belga/AC)

Vervisch, die uitkomt voor het Belgische Comtoyou Racing, startte vanop de derde plaats en kwam halfweg aan de leiding na een gevecht met de Oostenrijker Timo Scheider (Honda). Hij kon die koppositie ook vasthouden en zo een eerste zege in de FIA WTRC boeken. Scheider werd tweede, de Fransman Yvan Muller (Hyundai) derde. Denis Dupont (Audi) kwam als vijftiende over de streep.Later op de dag ging de winst in de derde en laatste race in Macau naar de Argentijn Esteban Guerrieri (Honda) voor de Brit Rob Huff (Volkswagen) en de Hongaar Norbert Michelisz (Hyundai). Dit keer moest Vervisch tevreden zijn met de dertiende plaats, waarmee hij twee posities beter deed dan Dupont.De wereldtitel is voor de Italiaan Gabriele Tarquini (Hyundai). Vervisch eindigt als negende, Dupont is zestiende.(Belga/AC)