Kimmer Coppejans klopte in de achtste finale de Argentijn Andrea Collarini (ATP 240) in drie sets (6-4, 3-6, 7-5) na een marathonmatch. Het duel duurde maar liefst twee uur en 54 minuten.

De 24-jarige Coppejans bereikte de hoofdtabel in Francavilla als lucky loser. Hij sneuvelde in de kwalificaties tegen zijn landgenoot Joris De Loore (ATP 319), maar werd alsnog opgevist. In de eerste ronde klopte Coppejans vervolgens Ruben Bemelmans (ATP 107), die nochtans eerste reekshoofd was.

In de kwartfinale neemt Coppejans het op tegen de Nederlander Tallon Griekspoor (ATP 237), die in Francavilla ook de dubbelpartner was van Ruben Bemelmans. Ze werden woensdag uitgeschakeld in de kwartfinale.

(Belga)

Kimmer Coppejans klopte in de achtste finale de Argentijn Andrea Collarini (ATP 240) in drie sets (6-4, 3-6, 7-5) na een marathonmatch. Het duel duurde maar liefst twee uur en 54 minuten. De 24-jarige Coppejans bereikte de hoofdtabel in Francavilla als lucky loser. Hij sneuvelde in de kwalificaties tegen zijn landgenoot Joris De Loore (ATP 319), maar werd alsnog opgevist. In de eerste ronde klopte Coppejans vervolgens Ruben Bemelmans (ATP 107), die nochtans eerste reekshoofd was. In de kwartfinale neemt Coppejans het op tegen de Nederlander Tallon Griekspoor (ATP 237), die in Francavilla ook de dubbelpartner was van Ruben Bemelmans. Ze werden woensdag uitgeschakeld in de kwartfinale.(Belga)