Karel Goemaere nam op de 10 km meteen het heft in handen en had bij de aankomst een mooie voorsprong op zijn concurrenten Dante Struyven en Yves Vandemaele.

Bij de dames nam Leentje Deconinck meteen de leiding voor haar clubgenote van AB Marke Isabel Vermeulen. In de tweede wedstrijdhelft kwam Isabel Vermeulen iets dichterbij maar de kloof dichten zal er niet meer in.

Lauwenaar Matthias Dendauw haalde het op de 4,6 km met een halve minuut voorsprong op de lokale atleet Benjamin Demercke. Nog eens 20 seconden later werd Gino Bonte nog afgescheiden derde.

(WO)

Karel Goemaere nam op de 10 km meteen het heft in handen en had bij de aankomst een mooie voorsprong op zijn concurrenten Dante Struyven en Yves Vandemaele. Bij de dames nam Leentje Deconinck meteen de leiding voor haar clubgenote van AB Marke Isabel Vermeulen. In de tweede wedstrijdhelft kwam Isabel Vermeulen iets dichterbij maar de kloof dichten zal er niet meer in.Lauwenaar Matthias Dendauw haalde het op de 4,6 km met een halve minuut voorsprong op de lokale atleet Benjamin Demercke. Nog eens 20 seconden later werd Gino Bonte nog afgescheiden derde.(WO)