De Loore verloor in twee sets (6-4 en 6-3) van thuisspeler Gianluigi Quinzi (ATP 347). De partij werd dinsdag stopgezet na de eerste set omwille van de invallende duisternis.

Ook Ruben Bemelmans (ATP 107), Kimmer Coppejans (ATP 338) en Arthur De Greef (ATP 288) kwamen in de eerste ronde van het enkelspel in actie in Italië. Coppejans versloeg dinsdag verrassend topreekshoofd Bemelmans. De Greef ging er maandag uit tegen de Noor Casper Ruud (ATP 205). Coppejans werkt donderdag zijn tweede ronde af tegen de Argentijn Andrea Collarini (ATP 240).

(BELGA)

De Loore verloor in twee sets (6-4 en 6-3) van thuisspeler Gianluigi Quinzi (ATP 347). De partij werd dinsdag stopgezet na de eerste set omwille van de invallende duisternis.Ook Ruben Bemelmans (ATP 107), Kimmer Coppejans (ATP 338) en Arthur De Greef (ATP 288) kwamen in de eerste ronde van het enkelspel in actie in Italië. Coppejans versloeg dinsdag verrassend topreekshoofd Bemelmans. De Greef ging er maandag uit tegen de Noor Casper Ruud (ATP 205). Coppejans werkt donderdag zijn tweede ronde af tegen de Argentijn Andrea Collarini (ATP 240).(BELGA)