De Sint-Rembertcorrida werd bij het secundair onderwijs gewonnen door Jasper Missinne bij de jongens en Lynn Dekeyser bij de meisjes. In het basisonderwijs ging de zege naar Stan Viane bij de jongens en Esmée Dejonckheere bij de meisjes.

Lynn Dekeyser met grote voorsprong de snelste bij de meisjes

De corrida blijft een prachtig sportief evenement, dat bovendien van uitstekend loop- en wandelweer kon genieten: droog, maar niet te warm. De leerlingen en een aantal leerkrachten van de Scholengroep Sint-Rembert maakten er een onvergetelijke happening van. Elk jaar is de start van de grote massa lopende en wandelende jongens en meisjes indrukwekkend.

In de wedstrijd voor het secundair onderwijs, die 7,7 km lang was, ging de overwinning naar Jasper Missinne van het Torhoutse Sint-Jozefsinstituut (college) in 25'48" vóór Sander Meeus van het Torhoutse Technisch Instituut Sint-Vincentius en Gilles Vandenbon van het Torhoutse VTI. Bij de meisjes won Lynn Dekeyser van het Sint-Jozefsinstituut in 28'51" met ruime voorsprong op Leontine Versyck van datzelfde college en Amber Van Maele van de Torhoutse Middenschool Sint-Rembert.

Stan Viane en Esmée Dejonckheere winnen bij basisonderwijs

De leerlingen van het basisonderwijs dienden 4,6 km af te leggen. Stan Viane van vrije basisschool Ten Parke uit Torhout won in 17'37" vóór Mathieu Declercq van De Oefenschool Torhout en Louis Brouckaert van 't Vlot Lichtervelde. Bij de meisjes haalde Esmée Dejonckheere van Ten Parke het in 21'15" vóór Sam Leyseele van vbs De Leeuw in Zedelgem en Emma Ryckeboer van Ten Parke.

's Avonds kende de tweede Batirun van Vives, niettegenstaande een buitje bij de start, een groot succes. In drie waves liepen een kleine vijfhonderd deelnemers doorheen een twintigtal gebouwen, parken en locaties. Onder hen waarnemende burgemeester Kristof Audenaert en titelvoerende burgemeester Hilde Crevits. Laatstgenoemde gaf het startschot.

De Sint-Rembertcorrida werd bij het secundair onderwijs gewonnen door Jasper Missinne bij de jongens en Lynn Dekeyser bij de meisjes. In het basisonderwijs ging de zege naar Stan Viane bij de jongens en Esmée Dejonckheere bij de meisjes.De corrida blijft een prachtig sportief evenement, dat bovendien van uitstekend loop- en wandelweer kon genieten: droog, maar niet te warm. De leerlingen en een aantal leerkrachten van de Scholengroep Sint-Rembert maakten er een onvergetelijke happening van. Elk jaar is de start van de grote massa lopende en wandelende jongens en meisjes indrukwekkend.In de wedstrijd voor het secundair onderwijs, die 7,7 km lang was, ging de overwinning naar Jasper Missinne van het Torhoutse Sint-Jozefsinstituut (college) in 25'48" vóór Sander Meeus van het Torhoutse Technisch Instituut Sint-Vincentius en Gilles Vandenbon van het Torhoutse VTI. Bij de meisjes won Lynn Dekeyser van het Sint-Jozefsinstituut in 28'51" met ruime voorsprong op Leontine Versyck van datzelfde college en Amber Van Maele van de Torhoutse Middenschool Sint-Rembert.De leerlingen van het basisonderwijs dienden 4,6 km af te leggen. Stan Viane van vrije basisschool Ten Parke uit Torhout won in 17'37" vóór Mathieu Declercq van De Oefenschool Torhout en Louis Brouckaert van 't Vlot Lichtervelde. Bij de meisjes haalde Esmée Dejonckheere van Ten Parke het in 21'15" vóór Sam Leyseele van vbs De Leeuw in Zedelgem en Emma Ryckeboer van Ten Parke.'s Avonds kende de tweede Batirun van Vives, niettegenstaande een buitje bij de start, een groot succes. In drie waves liepen een kleine vijfhonderd deelnemers doorheen een twintigtal gebouwen, parken en locaties. Onder hen waarnemende burgemeester Kristof Audenaert en titelvoerende burgemeester Hilde Crevits. Laatstgenoemde gaf het startschot.