Internationale Regenboogtornooi badminton in Waregem lost de verwachtingen in

© ELD
Redactie KW

Maar liefst 287 deelnemers kwamen opdagen in sporthal De Treffer in Waregem om deel te nemen aan het 29ste Regenboogtornooi badminton.

De organiserende badmintonclub Waregem presteerde sterk. Maxim Staelens pakte de dubbel in het dubbel en mixdubbel. Met Maxim Bosman en clubgenote Isolde Dheedene won de Zultenaar het goud. Ook Isolde Dheedene pakte de dubbel. Na de mixdubbel won ze met Claudia Van Colenberghe ook het dubbelspel. Van Colenberghe won op haar beurt ook nog het enkelspel.

De Française Elsa Danckers won het A finale tegen Joke Delanghe. Stijn Delanghe, broer van Joke, won bij de heren. “We kunnen heel tevreden terug blikken op de opkomst”, glundert organisator Didier Marysse. “Dit was een hoogstaand tornooi met mooie winnaars. Ook de Waregemse resultaten mogen er best zijn met verschillende gewonnen finales.”

“Het was leuk te zien dat er heel wat nieuw opkomend talent uit zowel het binnen als buitenland kwam opdagen. Ook onze planning liep volgens het boekje. Enkel tevreden gezichten de afgelopen twee dagen”, klinkt het.

(ELD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier