Roeselarenaar Alexander Doom dacht door te stoten naar de finale van de 400 meter toen hij gediskwalificeerd werd nadat hij een voet buiten de baan zette. In de finale van de 4x400 meter had hij als eerste de stok doorgegeven, maar bij de volgende wissel ging het fout, Camille Snyders liet de stok vallen en dus waren alle medaillekansen gefnuikt.

Michael Obasuyi uit Oostende was al blij deel te kunnen nemen, hij kampte immers al flinke tijd met een heupblessure. Maar hij haalde de finale, werd daarin vijfde, maar op amper vier hondersten van de zilveren plak. Een close finish dus.

Manon Depuydt (De Haan) sukkelde met zware maagklachten, twijfelde of ze wel zou starten aan de halve finale, maar kon uiteindelijk de finale halen en daar beslag leggen op de zevende plaats.

Roeselarenaar Alexander Doom dacht door te stoten naar de finale van de 400 meter toen hij gediskwalificeerd werd nadat hij een voet buiten de baan zette. In de finale van de 4x400 meter had hij als eerste de stok doorgegeven, maar bij de volgende wissel ging het fout, Camille Snyders liet de stok vallen en dus waren alle medaillekansen gefnuikt.Michael Obasuyi uit Oostende was al blij deel te kunnen nemen, hij kampte immers al flinke tijd met een heupblessure. Maar hij haalde de finale, werd daarin vijfde, maar op amper vier hondersten van de zilveren plak. Een close finish dus. Manon Depuydt (De Haan) sukkelde met zware maagklachten, twijfelde of ze wel zou starten aan de halve finale, maar kon uiteindelijk de finale halen en daar beslag leggen op de zevende plaats.