Hockey Eclair Oostende organiseert stage met Tom Boon

De deelnemers aan de hockeystage, met vedette Tom Boon en onze Sportschepen Bart Plasschaert, op het Eclair indoor-terrein aan de Konterdamkaai. © FRO
Redactie KW

Eclair Hockey Club gaat deze week in zee met Tom Boon Hockey voor de organisatie van de vijfdaagse hockeystage op het kunstgrasveld van de club.

Door de grote aantrekkingskracht van onze nationale hockeyploegen, dames en heren, en de aanwezigheid van Tom Boon, de bekendste topspeler van België, was de stage onmiddellijk volzet met 50 enthousiaste jongens en meisjes uit de regio Oostende en Midden-Kust. Onder leiding van ervaren hockeytrainers krijgen de deelnemers (tussen 6 en 15 jaar) vijf dagen lang initiatie in de hockeysport, met nadruk op respect voor tegenstander en ref, technische vaardigheden met handen, benen en voeten en fysieke veiligheid.

Hockey is een groeiende sport, zowel qua clubs als leden, dankzij de Europese en wereldtitels van onze nationale ploegen.

Tom Boon was dinsdagmiddag persoonlijk aanwezig om de deelnemende kinderen extra te motiveren en enkele demonstraties te geven. Sportschepen Bart Plasschaert hield eraan om ook aanwezig te zijn voor de groepsfoto van de zomerstage. (FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier