Het Life Style dubbeltornooi van TC Isis loopt ten einde

Stephanie Dermaut (uitbaatster K.T.C. Isis) geflankeerd door wedstrijdleidster Christine Orgaer © AVW
Redactie KW

Van maandag 28 Augustus tot en met zondag 10 September organiseerde K.T.C. Isis het Life Style Dubbeltornooi.

De wedstrijdleiding lag terug in handen van Christine Orgaer die alles in goede banen wist te leiden , we laten haar even kort aan het woord. “We zijn héél tevreden van het afgelopen dubbeltornooi en konden rekenen op 219 inschrijven , in vergelijk met vorig jaar een lichte daling maar deze is minder dan 10 procent ” opent Christine deze babbel. “De weergoden waren ons ook goedgezind zeker tijdens het finaleweekend want leuk meegenomen is want de voorspellingen waren eerst niet rooskleurig.”

In de reeks Dubbel heren 1 won het duo Bourdon – Lantsoght met overtuigende 6/0 en 6/1 cijfers van Verschaeve / De Clerck , in de Dubbel Heren 2 stond er weeral géén maat op de sterke tandem Nowé – Dewilde die na een superspannende finale wonnen van het plaatselijke duo Deryckere / Vandewalle .

In de hoogste dames reeks wonnen Denys en Monserez in twee spannende sets , dames twee was voor de tandem Catry/Vanderper , de hoogste gemengde reeks was voor broer en zus Vannieuwenhuyze die in twee sets wonnen van Neyrinck / Vergote .

(AVW)