De Izegemse handbalclub is onder de hoede van voorzitter Wim Vandewalle al enkele jaren bezig om de oude tijden te laten herleven. HBC Izegem speelde destijds twee seizoenen op het hoogste niveau, maar ondertussen is in handballand de Beneliga opgericht. Die is voorlopig nog wat te hoog gegrepen, maar in een interview met De Weekbode mikt de voorzitter op termijn toch op die Beneliga.

Maar eerst moest de club dus in eerste nationale geraken. Sportief hadden ze daar dit seizoen na de titel in de reguliere competitie en uitstekende play-offs met enkel en alleen zeges alle recht op. De handbalbond besloot niemand te laten degraderen uit eerste nationale, maar HBC Izegem mag er als promovendus wel zijn plaats innemen.

De Izegemse handbalclub is onder de hoede van voorzitter Wim Vandewalle al enkele jaren bezig om de oude tijden te laten herleven. HBC Izegem speelde destijds twee seizoenen op het hoogste niveau, maar ondertussen is in handballand de Beneliga opgericht. Die is voorlopig nog wat te hoog gegrepen, maar in een interview met De Weekbode mikt de voorzitter op termijn toch op die Beneliga.Maar eerst moest de club dus in eerste nationale geraken. Sportief hadden ze daar dit seizoen na de titel in de reguliere competitie en uitstekende play-offs met enkel en alleen zeges alle recht op. De handbalbond besloot niemand te laten degraderen uit eerste nationale, maar HBC Izegem mag er als promovendus wel zijn plaats innemen.