Gymnaste Vaste Vuist Lauwe pakt goud op Special Olympics Belgium

© GF
Redactie KW

De 26-jarige Timnah Van Den Reeck uit Marke, aangesloten bij de G-gymwerking van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe, behaalde op de Special Olympics Belgium in de discipline ‘lint’ de Belgische titel.

Onder de vleugels van het BOIC organiseert Special Olympics Belgium elk jaar de Nationale Spelen en dit afwisselend in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Dit jaar waren Moeskroen en Doornik de gaststeden voor het Belgisch kampioenschap. 3.397 atleten met een beperking uit heel België kwamen samen op dit groot sportief evenement van 4 dagen. Op het programma stonden 19 sporten. Eén van de sporten was ritmische gymnastiek.

De 26-jarige Timnah Van Den Reeck uit Marke, aangesloten bij de G-gymwerking van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe, behaalde in de discipline ‘lint’ de Belgische titel. Timnah behaalde eveneens zilver in de disciplines ‘hoepel’ en ‘bal’. De G-gymwerking van Sportgroep Vaste Vuist ondersteunt jongeren met een mentale of licht-motorische beperking.

Tymnah: “Deze Nationale Spelen zijn het eindresultaat van een gans jaar training. De competitie vormt een moment van beloning en fierheid voor de atleten.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier