De organisatie mocht 80 kleuters en lagere schoolkinderen laten starten. Dan volgde de recreatieloop over 5 km. Pittemnaar Alexander Eggerick volgde zichzelf op en liep daarna nog de 10 km.

Hoofdbrok was de prestatieloop over 10 km. Na de eerste ronde liep het duo Jimmy Bultinck en Thomas Debevere afgescheiden aan de leiding. In de derde ronde dreef Bruggeling Thomas Debevere op een lastig stuk het tempo op en won ook afgescheiden voor Jimmy Bultinck. Alexander Eggerick werd derde. Bij de dames was veelwinnares Charline Vanneste outstanding en volgde zichzelf voor de zoveelste keer zichzelf op.

(WD)

De organisatie mocht 80 kleuters en lagere schoolkinderen laten starten. Dan volgde de recreatieloop over 5 km. Pittemnaar Alexander Eggerick volgde zichzelf op en liep daarna nog de 10 km. Hoofdbrok was de prestatieloop over 10 km. Na de eerste ronde liep het duo Jimmy Bultinck en Thomas Debevere afgescheiden aan de leiding. In de derde ronde dreef Bruggeling Thomas Debevere op een lastig stuk het tempo op en won ook afgescheiden voor Jimmy Bultinck. Alexander Eggerick werd derde. Bij de dames was veelwinnares Charline Vanneste outstanding en volgde zichzelf voor de zoveelste keer zichzelf op. (WD)