De lokalen demonstreerden hun talent, want een 0-2 achterstand werd omgebogen tot een 4-2 voorsprong. Op het einde van de eerste ronde (negen frames), stond het 4-5 voor de bezoekers. Tussendoor gingen alle spelers en partners aan tafel, lekkere frietjes met stoverij.

In de tweede ronde verliep het even spannend. Van 4-7 ging het naar het 8-8. In de laatste twee frames lieten de Eveline Boys het echter afweten, eindstand 8-10, wat zeker een sterke prestatie is van de 'amateurs' tegen de 'profs'. De terugmatch, datum in oktober of november moet nog bepaald worden, belooft even spannend te worden.

(FRO)

De lokalen demonstreerden hun talent, want een 0-2 achterstand werd omgebogen tot een 4-2 voorsprong. Op het einde van de eerste ronde (negen frames), stond het 4-5 voor de bezoekers. Tussendoor gingen alle spelers en partners aan tafel, lekkere frietjes met stoverij. In de tweede ronde verliep het even spannend. Van 4-7 ging het naar het 8-8. In de laatste twee frames lieten de Eveline Boys het echter afweten, eindstand 8-10, wat zeker een sterke prestatie is van de 'amateurs' tegen de 'profs'. De terugmatch, datum in oktober of november moet nog bepaald worden, belooft even spannend te worden. (FRO)