Geslaagde editie Parkloop in Menen lokt meer volk dan vorig jaar

Redactie KW

Zaterdag 24 september vond de parkloop van het organiserende RTOM (Running Team Olympic Menen) plaats in wijkcentrum De Koekuit in Menen. Heel wat vrije sporters, jong en oud, werden uitgenodigd voor deze zonnige 5de wedstrijd van het veldloopcriterium.

De start van de wedstrijden werd gegeven om 14u met de 200m van de meisjes geboren voor 2009 en eindigde met de 4 km van de heren seniores. Voorzitter van het RTOM, Geoffrey Nenin, was tevreden over deze editie. “Er waren een 360-tal deelnemers, wat meer is dan vorig jaar. We hebben ook elk jaar geluk met het weer sinds we het in de Koekuit organiseren.”

Dit jaar waren er twee nieuwe reeksen: een aflossingsteam en een reeks voor mensen met een beperking. “De reeks voor mensen met een beperking was een teleurstelling. Er was maar één deelnemer. Het was de bedoeling om een aparte reeks te organiseren zodat ze niet moeten meelopen met de anderen. Door te weinig inschrijvingen gaan we deze reeks moeten schrappen. Het aflossingsteam daarentegen, was een succes en gaan we zeker opnieuw doen. We moeten alleen nog wat sleutelen aan het concept.”

(CM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.